۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
" کپشیر" رکوردشکنی کرد

در شهریورماه سال جاری و پس از ۵ دهه فعالیت، رکورد ماهیانه تولید محصول پشم شیشه ایران شکسته شد

پس از ثبت رکورد جدید مقدار تولید محصول پشم شیشه در سال گذشته که منجر به عبور از ظرفیت اسمی تولید برای نخستین بار شد، با همت و تلاش مدیران‌، برنامه ریزان و کارکنان تلاشگر و زحمتکش شرکت پشم شیشه ایران‌، مقدار تولید ماهیانه پشم شیشه نیز در شهریور ماه سال جاری به ۹۹۴ تن رسید و توانست رکورد جدیدی را از بدو تاسیس شرکت به ثبت برساند.


بیشتر بخوانید:

افزایش سود خالص پشم شیشه ایران


همچنین با برنامه ریزی های بعمل آمده و انتقال کارخانه به سایت جدید ، که قرار است با ظرفیت ۱۴۰۰۰تن در سال و طبق برنامه زمانبندی به بهره برداری برسد شاهد رشد چشمگیر تولید محصول پشم شیشه و عرضه این محصول به بازار خواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی شرکت پشم شیشه ایران، محصول پشم شیشه از پر کاربردترین عایق های صوتی و حرارتی به شمار می رود که به صورت مستمر و منظم در بورس کالای ایران عرضه می‌شود.

کد خبر 439367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مریم شادمان حجتی IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۴
    0 0
    متاسفم برااینهمه سودسازی وخبرهای خوب براکپشیر سهامتون باخاک یکسان کردین حمایت 1700 رونمیکنین سهام رو جمع نمیکنین وهرروز منفی خجالت بکشین مال مردم خوردن نداره سهم رو داریدازکف حمایتیش هم پایینترمیبرید واقعا عجب ادمهایی هستید مال حروم خوردن نداره ازسهامتون حمایت کنین برگرده 2400این چه وضعیه😠